Vezi cum poti sa faci bani pe net cu neobux

Vezi cum poti sa faci bani pe net cu Neobux. Regele siteurilor PTC

Este un site de succes care a luat nastere in Aprilie 2008, si a platit toti membrii sai care au scos bani de pe site. Este un site de tip PTC ( pay to click),este cel mai de incredere site PTC fiind deasemenea si foarte serios si inovator, castigurile fiind garantate. Valoarea totala platita membrilor de catre acest site este de peste 130 milioane de dolari din 2008 pana in ziua de azi, de ce sa nu profiti si tu.

bani pe net cu clixsense

Clixsense. Unul din cele mai bune programe de facut bani pe internet

Este unul dintre cele mai trainice si credibile site-uri PTC elite care functioneza din Februarie 2007. Sistemul lor este diferit de PTC clasic si poate de aceea au atat succes. Aici poti castiga bani pe internet mult mai repede fata de un site PTC (Paid to Click) obisnuit.

Bani pe net cu contul tau facebook, twiter sau google+

Vezi cum poti sa faci bani pe net cu contul tau facebook,twiter sau Google+

Iti place sa iti pierzi timpul pe facebook? Acum poti sa castigi bani din asta. FanSlave este o aplicatie simpla şi foarte rapida de a face bani pe internet cu prieteni tai de pe Facebook,twiter sau google+. La inscriere primesti 0,25€ si 50 puncte credit, pentru fiecare pagina vizitata primesti 7 credite = 0.03euro . Castigi bani pe internet pentru fiecare prieten inscris in retea 0,50 €.

Cum sa faci bani pe internet investind

Cele mai profitabile ideii de investitie

Aici gasiti cele mai profitabile metode prin care poti sa faci bani pe internet investind in piata forex, in optiuni binare, sau alte afaceri.

Cum sa faci nai pe net din fotografii

Vezi cum poti sa faci bani din fotografii

Esti fotograf sau grafician profesionist, sau doar un simplu amator pasionat de acest domeniu, atunci ai ocazia sa faci bani pe internet vanzand online creatiile tale.

Cum sa faci bani pe internet din jocuri

Cum sa faci bani pe internet jucandu-te online

Iti place sa joci diverse jocuri online? Foarte bine! Acum poti sa castigi bani pe internet in timp ce te joci pe calculator. Ideea de a fii platit pentru a te juca e in principiu simpla: daca tot petreci timp in fata computerului jucand jocuri online, de ce sa nu o faci in mod inteligent si sa ai un profit de pe urma acestei activitati. Veti gasi o serie de site-uri de jocuri online, extrem de serioase, care isi platesc membrii pentru a juca diferite jocuri puse la dispozitie de catre ei. Toate site-urile sunt gratuite, deci te inscrii, incepi sa joci si sa aduni puncte pe care le vei transforma in bani.

joi, 27 iunie 2013

Dovada plata iunie 2013. Bani pe internet cu Clixsense


       Dupa cum va spuneam intruna din postari Clixense este una din cele mai bune metode pe care o poti folosii pentru a castiga bani pe internet fara investitie.
      Pentru a castiga bani pe net cu clixense trebuie doar sa iti faci un cont si apoi sa vizualizezi reclame sau sa rezolvi diferite sarcini.
      Clixsense este unu dintre cele mai vechi si cele mai serioase siteuri din acest domeniu. Deci daca vrei sa faci si tu bani pe internet nu trebuie decat sa iti creeezi un cont, lucru care este gratuit, si sa incepi sa castigi bani pe net.



 Pentru a vedea descrierea complecta apasati AICI

Pentru crearea unui cont puteti sa apasati pe banerul de mai jos.

marți, 11 iunie 2013

Bani pe internet cu neobux. Inca o dovada de plata

Astazi am mai primit o plata de la neobux. !!!

       Neobux este cea mai buna metoda de ac castiga bani pe net fara indoiala.  Daca iti permiti sa pierzi 10 minute pe zi din timpul tau liber  atunci cu siguranta o sa faci si tu bani pe internet.
 

 
            Daca inca nu sti ce e Neobux poti sa apesi  AICI pentru vedea descrierea 
sau daca doresti sa incepe sa castigi si tu bani pe internet poti sa apesi pe bannerul de mai jos


Acestia sunt banii facuti pe internet cu neobux, valoarea se actualizeaza automat.






luni, 10 iunie 2013

Uinvest. Faci bani pe net investind in afaceri reale

Uinvest este o platforma cu ajutorului caruia cumperi actiuni la diferite afaceri reale.


Get Adobe Flash player                       Procedeul este simplu: îţi cumperi acţiuni la diverse companii și apoi colectezi dividende lunare. Totul se face online. Poţi investi de la câteva zeci de dolari până la mii sau sute de mii de dolari. Acţiunile le poţi vinde oricând dorești şi îţi recuperezi investiţia. Riscul la care te expui este minim deoarece Uinvest analizează amănunțit fiecare companie în care investești și nu acceptă decât companii serioase, cu afaceri profitabile și verificabile. În plus câştigi un procent din ce investesc cei cărora le-ai recomandat sistemul şi devin afiliații tăi.

Totusi ca in ori ce afacere fie ea pe internet sau in viata de zi cu zi exista si riscuri. Asa ca nu uitati sa investiti doar ce va permiteti sa pierdeti. Riscul e minim dar vorba aceea nu sti cand pica un meteorit si pe Uinvest.


Cu o investitie de 3000-5000 $ în acţiuni, vei avea câştiguri lunare mai mari decât salariul mediu pe economie, fără să mergi practic la un job!

Uinvest este o platformă online de crowdfunding ce acţionează ca un mediator financiar între companii care doresc finanțare şi investitori dispuși să investească în acestea. Fondată în 2007, Uinvest are acum peste 40 de angajaţi, un birou în Ucraina (Kiev) şi altul în SUA (Beverly Hills, California). Uinvest este înregistrată şi în California, cu numărul C3385516.


               Uinvest are o cifră de afaceri lunară de peste 5.000.000$, colaborând în prezent cu peste 50.000 de membri înregistraţi. Uinvest folosește banii investitorilor de orice naționalitate, pentru a împrumuta fonduri tuturor companiilor sau afacerilor care pot demonstra că sunt profitabile sau celor care doresc să-și înceapă activitatea, dar au un plan de afaceri dovedit a fi profitabil.


       Uinvest permite potenţialilor investitori să devină acţionari într-o afacere foarte uşor, doar prin câteva click-uri. Investitorii pot analiza afacerile, pot interacţiona cu alţi investitori, pot să cumpere şi să vândă acţiuni, ba chiar să ia decizii manageriale. Toate acestea online, în timp real!


      Cea mai importantă preocupare a Uinvest pentru investitorii online este să lucreze cu parteneri de încredere, într-o piaţă globală și să identifice oportunităţi de afaceri profitabile, iar în același timp să asigure securitatea fondurilor tuturor celor implicați.


Concret Uinvest caută diverse proiecte de afaceri Europene, dar şi internaţionale, care doresc finanțare (vezi Proiectul GUN). Aceste proiecte de afaceri pot avea domenii de activitate din categorii precum: bunuri de consum, facilităţi de producţie, echipamente industriale, restaurante, hoteluri, mall-uri, benzinării, etc. Prin intermediul celor de la Uinvest, noi, investitorii, putem cumpăra unități de fond (acţiuni) de la aceste companii, iar de pe urma acestora primim un câştig lunar (dividende). Pe siteul companiei sunt descrise aceste proiecte de afaceri, preţul fiecărei acţiuni şi câștigul lunar pentru fiecare proiect în parte.





De exemplu, cea mai ieftină acţiune o poţi cumpăra cu 11$ (preţ iniţial) şi îţi aduce un câştig lunar net de 0,9$ (proiectul Bungalow).


Get Adobe Flash player
Cea mai scumpă acţiune aparţine unei companii producătoare de panouri PVC, unde preţul iniţial este de 3100$, iar câştigul lunar net este de 587,7$. Poţi cumpăra mai multe acţiuni, de la mai multe proiecte, în acelaşi timp, în funcţie de banii pe care vrei să îi investeşti. De asemenea, le poţi şi vinde oricând doreşti, cu aproximativ acelaşi preţ ca cel de achiziţie (în general preţul acţiunilor creşte, în funcţie de cerinţa pieţii, astfel încât la vânzare ai toate şansele să obţii un profit suplimentar).



             Acel venit lunar îl primeşti atât cât ţine perioada de investiţie (vezi Investment period la fiecare proiect în parte), urmând ca apoi să vinzi acţiunile către companiile de la care le-ai luat iniţial, iar acestea le vor cumpăra automat.


            Pentru tot ceea ce ne oferă, compania Uinvest îşi rezervă dreptul de a încasa 10% din câştigul lunar obţinut de fiecare investitor. Este un procent rezonabil având în vedere că ei se ocupă de intermediere, de verificări, negocieri, contracte, trimit prin poştă certificatele de acţionar, etc.

           Uinvest are şi un program de afiliere. Dacă recomanzi afacerea şi altor persoane care apoi se înscriu de pe linkul tău de afiliat şi investesc, vei primi un comision între 4 și 20%, în funcţie de activitatea afiliaților tăi. Atunci când afiliații investesc bani în Uinvest (cu excepția câștigurilor reinvestite), procentul comisionului crește gradual, iar când aceștia retrag bani din Uinvest (cu excepția dividendelor lunare), procentul comisionului scade. Acești bani din comisioane pot fi investiți în acțiuni sau se pot retrage.


Pentru inscriere apasa pe bannerul de mai sus:


duminică, 9 iunie 2013

Castiga bani pe internet rapid cu SocialBirth



             Social birth este unul din cele mai tari programe cu ajutorul carora poti sa faci bani pe net rapid .
Cu ajutorul acestui site  castigi bani pe net vizualizand filmute pe youtube, sau like-uri pe facebook.
Social Media Advertising Network - SocialBirthSite-ul are foarte multe posibilitati de a castiga bani, poti sa faci bani cu contul tau :
- Facebook si aici  bani din like-uri,  bani din share si follow
- Google+, Linkedin, Piteres, Soundcloud follow, bani din trafic web,  twiter follow si tweet,
-Youtube like,Youtube  view, Youtube  subscriber

iar toate aceste te ajuta sa castigi bani pe internet intr-un timp foarte scurt.
         La inscriere primesti  0.20 $ si 50 de Monede bonus in cont. Monedele le poti transforma in bani reali.
1000 de monede = 1 Dolar
            Daca apesi like/follow/ subscribe pe cel putin 30 de pagini intr-o zi  primesti bonus 50 de monede, tot ce trebuie sa faci dupa ce ai dat like-urile e sa mergi la "daily bonus" pentru a primii bonusul zilnic.

 Plata se poate cere la minim 2 dolari si acesta este facuta in contul tau Paypal.

Iar pentru cei care se insrcriu de aici ma aveti un bonus de 200 de monede.
Pentru acesta mergeti in contul dvs Social birth si la sectiunea Cupon introduceti codul de mai jos

2678-3842-9739-8798


Pentru inscriere apasati pe banere

Social Media Advertising Network - SocialBirth
   

sâmbătă, 8 iunie 2013

Castiga bani pe net cu Wordlinx


WordLinx este unul dintre cele mai vechi PTC-uri de pe piata (din 2003) care apartine unei firme de advertising din Marea Britanie: Rogue. Castigurile pe seama referralilor sunt mici: 3% sau 10% daca esti Verified sau Pro
Numarul de reclame este si el mic: 0-10 pe zi (0.001/0.005/0.01 $/click), insa numarul acestora creste daca te upgradezi cu numai 10$/an.
De am ales sa promavom acest site? pentru ca chiar daca nu castigi foarte multi bani din clikuri sau pe seama referralilor acest site iti ofera siguranta ca vei fi platit .

Acest program iti ofera comision de la 10 niveluri de referali. Asemanator cu clixense dar mai slabut.
Pentru incriere puteti apasa pe banner.




vineri, 7 iunie 2013

Cum cum sa faci bani pe internet cu Seosprint

                   Seo sprint este cel mai mare şi cel mai bun site PTC rus. Acesta are in fiecare zi peste 30 de reclame din care o sa castigi bani iar pentru fiecare reclama vizionata primesti intre 0.023 si 0.4 ruble.

            Mai poti face bani pe internet cu acest site prin citirea unor reclame. Iar apoi trebuie sa dai raspunsul corect. acestea sun platite ceva mai bine intre 0.04-0.06 ruble. dupa ce ai dat raspunsul corect trebuie ramai pe pagina resapectiva 20 de secunde pentru a primii banii.

Cel mai bine platite sunt testele si microjoburile.

Adica la teste ti se da o adresa web pe care trebuie sa intri inainte si 3 intrebari despre siteul respectiv .

De exemplu : siteul www.adssdsffg.com

si intrebarile

1 care este numele meu?

2 Cat dureaza tutorialul video
3 cate siteuri am testat

raspunsurile bine inteles o sa le gasiti pe acel site.

apoi apasati butonul "trimiteti raportul" si incasati banii.
pentru acesta veti primi 0.150 ruble si 2 ruble

La microjoburi puteti castiga pana la 10 ruble din executuarea de sarcini simple.

de exemplu pentru votarea unui site intr-un concurs primiti 5 ruble. sau pentru vizionarea uni videoclip de pe youtube castigati 0.8 ruble.

sumele cuprinse la microjoburi sint intre 0.5 ruble si 300 de ruble .

Eu in 30 de minute de la inscriere am castigat 29 ruble si nu stiu nici un cuvant in limba rusa.

Daca nu stiti limba rusa va recomand sa folositi navigatorul google crome iar acesta o sa faca traducerea intregului site in limba romana pentru dvs.

Suma minimă necesară pentru a cere plata : 3 ruble ruseşti = 0,1 $ – LiberyReserve si 32 de ruble ruseşti =1 $ - payza
Plata se face instant iar intervalul dintre doua plati este de minim 3 zile

Pentru inscriere apasati pe bannere.

Spor la treaba.






miercuri, 5 iunie 2013

Cum sa faci bani pe internet din fotografii

                   Nu conteaza daca esti fotograf sau grafician profesionist, sau doar un simplu amator pasionat de acest domeniu. Pe aceste siteuri ai ocazia sa-ti maresti veniturile vanzand online creatiile tale. Ce ai nevoie? Un aparat foto si/sau camera video de inalta rezolutie, eventual tableta grafica, calculator si ceva software de prelucrare a imaginilor sau clipurilor video), un pic de talent, multa seriozitate, rabdare si perseverenta. Trebuie sa iti contruiesti  un portofoliu pe internet cu lucrari de foarte buna calitate si clientii vor veni! Pe termen lung poti munci tot mai putin, pentru ca banii pe materialele tale vechi vor continua sa iti intre in cont.

Aveti mai jos o lista cu  programe care sunt dispuse sa iti vanda fotografiile.

Fotolia. Se pot vinde fotografii, imagini virtuale, clipuri reale sau create digital, schite vectoriale. Baza de date este extrem de mare.


               Fotolia 

BigStockPhoto. Depozit mare de fotografii online; se platesc atat creatorii de imagini cat si aducerea de noi membri (ca procent din castigurile acestora).


ShutterStock . Poti castiga intre 0,25$ si 28$ pentru fiecare download. Site-ul este foarte popular, cu milioane de utilizatori.

Crestock.com Site cu imagini deosebite, pentru oameni creativi; 

CanStockPhoto. Inca un site cu un numar foarte mare de membri si imagini incarcate; se castiga comision cand cineva cumpara o fotografie de pe site 

iStockPhoto. Una din cele mai cunoscute surse de imagini de pe net, folosita de multe site-uri si ziare; accepta si inregistrari audio, plateste 20%-40% din suma obtinuta la fiecare download si procent pentru referali.
DreamsTime. Un portal mare cu numeroase fotografii; creatorii castiga intre 30% si 60% din suma obtinuta la vanzarea fiecarui material.
123RF. Pe site-ul 123 Royalty Free se pot adauga imagini, creatorii primind 50% din incasari. Comunitatea e numeroasa, exista deja milioane de materiale.
FanArtReview. Aici se pot vinde fotografii si lucrari de arta; exista concursuri si clasamente bazate pe opiniile vizitatorilor. Comunitatatea nu e foarte mare, dar calitatea materialelor este foarte buna.
Share-a-Pic. Site-ul plateste 0,22$ pentru 1000 de vizionari a fiecarei imagini incarcate. Seamana cu flickr, doar ca redistribuie spre utilizatori banii primiti din reclame.

Castiga bani pe internet jucandu-te online cu Code service


Bani pe net din jocuri online cu Code service

Unul din cele mai bune siteuri "paid2play" este CodesService.

Acesta este un site francez pe care castigi puncte razuind diferite imagini (lozuri) sau jucand cateva jocuri.

Nu va speriati daca nu va pricepeti la fraceza, putin ajutor din partea Google translate face minuni.

Punctele castigate le poti folosi cumparand diferite coduri pt alte site-uri sau le poti strange si la 16.000 pct dai cashout la 10 Euro

Aveti la dispozitie 20 de partide zilnice gratuite "jetoane" pe care le puteti juca la ce joc doriti, fie ca e vorba de jocurile de razuit, cele de clan sau cele speciale

Recent jocurile au fost impartite pe mai multe categorii:
Tickets: 5 jocuri de razuit la care este necesar un jeton per partida;
Speciaux: are doua jocuri, La Machine a Sous (vechiul Jackpot) - 5 jetoane pentru o partida si La Roue de Cody - 15 jetoane per partida
Extras: are doua jocuri, La Feuille Mystere - 100 jetoane per partida (in functie de noroc se pot castiga sute sau chiar mii de puncte si coduri) si La Grille - 20 jetoane per partida.

Payants: Aici gasiti jocul SuperParrain (Sau SuperReferal) la care se pot castiga foarte puncte. Aici poti intra in joc daca validezi un ServCode, iar in momentul acela esti pus pe prima pozitie la Superparain, se strang 20% din totalul punctelor care se joaca in acel moment pe site pana cand alt jucator valideaza si el un cod, intra el pe prima pozitie si te da pe cea de-a doua, apoi pe a treia, iar cand cazi si de pe asta esti eliminat, ramanand cu cate pct ai reusit sa strangi..s-a introdus o data cu versiunea 3 si o protectie de 5 minute, asta insemnand ca in acest interval nu poti fi eliminat de catre un alt jucator.

Mises si Clan:

Pentru a putea juca jocurile de clan trebuie sa va alaturati unui clan ..in fiecare saptamana se organizeaza cupa clanurilor, care tine de duminica seara pana urmatoarea duminica seara, iar primele 50 de clanuri clasate primesc un anumit nr de Serv-Points care se impart la membrii clanului in functie de contributia fiecaruia la castig.

daca prindeti podiumul cu clanul dvs castigatii o gramada de puncte. De exemplu intr-un clan sunt 10 persoane. pentru locul 1 primiti 170 000 de Servpoints, adica 17.000 la fiecare membru al clanului = ceva mai mult de 10Euro

Daca nu aveti suficient timp la dispozitie, va puteti crea propriul clan si, jucand de unul singur, puteti prinde foarte usor un loc in primele 50 clanuri ca sa luati saptamanal 500 ServPoints.

Site-ul are si in sitem VIP pt membri, cand te inscrii pornesti de la VIP 0 si poti ajunge pana la VIP19 pt a creste in nivel vip nu trebuie decat sa fii activ zilnic pe site sau sa validezi ceva ServCode-uri.Cand treci la urmatorul nivel vip primesti un premiu din partea site-ului. Avantajele pt fiecare nivel sunt din ce in ce mai mari.

ServCode-urile sunt niste coduri pe care le poti valida pe site pt a obtine un numar suplimentar de partide de joc sau pentru a participa la diferite jocuri speciale.



Pentru un plus de cateva puncte, puteti intra zilnic la " Bonus" --> "Cliks Remuneres" si sunt acolo cateva reclame tip PTC de vizionat.

Veti vedea ca jocurile sunt foarte distractive si relaxante.

marți, 4 iunie 2013

Cum sa faci bani pe internet cu EasyHits4U


             EasyHits4U este un program de traffic exchange (schimb de trafic) manual, ce se adreseaza tuturor celor care vor sa isi promoveze site-ul/blogul sau linkul de referal.

             Tot ce trebuie sa faci e sa vizitezi niste site-uri printr-o bara de surf si primesti credite. Pentru fiecare site vizitat, primesti 1 credit sau un vizitator pentru site-ul/blogul sau linkul tau de referal pe care tu il promovezi.
            Pe langa trafic, se pot castiga si bani (30 de centi la fiecare 1000 de site-uri vizitate si 10 centi pentru fiecare referal care viziteaza peste 100 de site-uri). Se mai pot castiga bani pe net (intre 3 si 40 de centi) si la bonusurile ce apar dupa un anumit numar de site-uri vizitate.
The Most Popular Traffic Exchange

Daca nu esti inca membru, click pe banner pentru a te inregistra.

Cum sa castigi credite
Mai intai, trebuie sa accesezi pagina de surf. Click pe bara verde din partea dreapta "Start Surfing (1:1, 20 sec)

 In plus acesta este una dintre cele mai bune metode de a obtine referali directi pentru site-urile tale.


luni, 3 iunie 2013

Cum sa faci bani pe net cu Adf.ly





       Vezi cum poti sa faci bani pe net din scurtare de link-uri cu Adf.ly. Aceasta este cea mai simpla si sigura metoda de a castiga un venit suplimentar in timpul liber de acasa. Nu se pierde mult timp, nu se investeste nimic, este gratis si foarte usor de utilizat.
 

    
       Incepe de astazi sa faci primii bani pe internet , usor si simplu , cu adfly .
Adf.ly este un program (site) de scurtat link-uri cu care se pot face foarte usor bani.pe internet

       Poti sa poti sa scurtezi linkurile postate pe siteurile de socializare gen facebook, twiter, google etc. iar pentru fiecare accesare a linkui respectiv vei castiga bani pe internet.

       La fiecare accesare a link-ului vei fi platit cu 0,005 -0,0005 in functie de tara de unde vin clickurile. De aici incolo totul depinde de tine, unde, pe ce forumuri iti postezi link-ul, daca il folosesti pe site-uri de socialiare, pe mess, etc. Daca postezi bine link-urile bani o sa iti vina si nu mai este nevoie de implicarea ta.

       Poti sa retragi banii odata ce ai acumulat 10 dolari . Este foarte simplu , fati un cont gratuit paypal si o sa primesti banii la sfarsitul fiecarei luni.

        Pentru ca castigurile sa fie mai mari va recomand trafic de afara , se pot castiga si 3 -4 euro pe mia de afisari , pentru trafic de afara.

La "Tools" gasesti alte moduri prin care poti castiga bani, iar pt cei care nu vor sa scurteze link-uri sau nu au nevoie sa scurteze link-uri au optiunea "Easy Link" aici este "scurtata" adresa de la google iar la fiecare accesare vei fi platit 


In plus puteti sa obtineti si trafic pentru site-urile dvs 5$ pentru 10000 de vizite,