joi, 11 iulie 2013

Castiga bani pe internet cu neobux. Afla toate secretele

           Fara nici o indoiala neobux este cea mai buna metoda de a castiga bani pe internet fara nici un fel de investitie.
Astazi am depasit pragul pshihologic de 5000 de dolari castigati cu neobux. Acesti bani au fost catigati din ianuarie 2011 pana in prezent. Si cel mai important fara nici un ban scos din buzunar.


          Pentru cei care nu stiu inca ce este neobux si cum poti sa faci bani reali online cu ajutorul acestui site am sa va explic mai jos.
        Neobux este un site care  a aparut in 2008, anul 2013 fiind al saselea an de activitate. Acesta se ocupa de relame la diferite siteuri sau produse.
         Deci pentru a castiga bani pe internet cu neobux trebuie doar sa vizualizezi reclame care au o durata de maxim 30 de secunde.
In plus daca vrei poti sa iti faci reclama la ei pe site pentru produsele tale, bineinteles contracost.
       Sumele primite pentru reclamele vizualizate nu sunt mari dar aici e o chestie interesanta. Neobux este primul site din domeniu  care a introdus sistemul de inchiriere referali.
Referali sunt persoane reale care isi deschid un cont pe siteul Neobux. Acestia pot fi de 2 feluri.: directi si inchiriati.
         Asadar imediat ce ai strans destui bani din vizualiarea relamelor poti sa inchiriezi referali. Diferenta o sa se vada imediat in contul tau. Deoarece o sa primesti comsion pentru fiecare click dat de referalii tai, iar treptat bani castigati pe internet o sa fie tot mai multi.
         Numarul maxim de referali inchiariati pentru un mebru gratuit este de 1500 iar acestia se inchiariaza pe pachete de 3,6, 10,20, 25, 50,100. pachetul  de 3 referali costa 0.6$ pentru 30 de zile iar cel de 100 de referali 20 de dolari pentru 30 de zile.Practic platesti 0.2$ pentru fiecare referal inchiriat.
Pentru a veni in sprijinul noilor membri neobux  a introdus si o sectiune  in care se pot realiza diferite sarcini pentru care o sa fiti platiti.
         Cu ajutorul acestor sarcini o sa reusiti inca din prima zi de la inscriere sa castigati bani pe internet, daca va descurcati cat de cat la engleza o sa va fie foarte usor sa castigati 2-3 dolari im maxim doua ore de "munca la domiciliu"
 mai multe detalii despre cum poti face bani pe internet cu nebux gasiti in postarea   http://www.dolaripenet.com/2013/05/bani-pe-internet-cu-neobux.html

Aici aveti si dovada ultimei plati primite.



1 comentarii:

  1. Vreti sa va jucati un joc interesant din care veti ajunge sa scoateti bani adevarati dupa un timp atunci jucati Market Glory http://www.marketglory.com/strategygame/florin303
    Un joc ce faci euro, care ai poti trasfera pe cardul tau de
    la 20,30 euro pana la 1000 euro sau chiar mai mult, dar asta
    in tinp, ai nevoie de tinp si rabdare dar jocul funtioneaza
    si e sinplu, are 3 ani aproape, deci nui gluma si alti
    jucatori chiar si romani au scos chiar si 2000 euro din joc
    deci e pe bune succes si bafta!

    RăspundețiȘtergere