marți, 28 mai 2013

Cum sa faci bani pe internet din tastare coduri captcha



Castiga bani pe internet din tastare tastare de coduri chapta.

                 Una din cele mai simple metode de a castiga bani pe internet este MegaTypers.
Tastezi corect si rapid coduri captcha (coduri formate din litere si cifre)? 
Atunci acest program este ideal pentru tine. 

             Un astfel de job este perfect pentru mamici care stau acasa, pentru studenti, elevi, sau parinti, ca job part-time. In plus, programul de lucru este flexibil. Poti  lucra la orice ora din zi sau noapte, in functie de cat esti disponibil.

Acest job in care faci bani online introducand coduri captcha se potrivesc celor care au dexteritate, rapiditate si precizie in tastarea si introducerea datelor .

Tot mai multe companii au nevoie de convertirea datelor din documente scanate in documente editabile , de aceea a aparut aceasta oferta de munca pe Internet.

In ultimul timp, compania MegaTypers si-a anuntat disponibilitatea de a utiliza lucratori din toata lumea pentru a face fata solicitarilor clientilor sai.
MegaTypers este o societate de administrare a fortei de munca capabila sa indeplineasca corect solicitarile companiilor care necesita servicii de introducere de date pe calculator, sau data entry. In Megatypers se folosesc, in special, ca si date de intrare, codurile captcha.

Care este secretul acestor joburi online cu tastare de coduri chapta ?

In joburi online cu introducere de coduri captcha vi se cere sa tastati, pur si simplu, destul de rapid, codurile chapta expuse ca si oferta de lucru.

Sunt acceptate pesoane din toate tarile, iar plata se face la mia de cuvinte tastate.Suma castigata variaza functie de intervalul orar in care se lucreaza .  Bani pe care ii primesti  pe munca
depusa online poate varia intre 0.5$/mia de cuvinte, pana la 1.25$/1000 de cuvinte. Tariful maxim este situat in intervalul orar 18.00-02.00, ora Romaniei.

       Activitatea de tastare a codurilor captcha afisate ca si text scris este doar o parte din ofertele de job. Pot fi si joburi in care trebuie sa transpui in text scris o expunere vocala. Alteori, trebuie sa transpui in text o imagine.

Tot ce ai nevoie pentru a putea lucra in astfel de site-uri este un calculator cu o conexiune la Internet si capacitatea de a scrie cel putin 10 cuvinte pe minut. Bine , pentru joburi mai complicate, trebuie sa cunosti, si limba engleza. Dar acele joburi nu sunt obligatorii.

Banii castigati online  ii primesti prin intermediul cardurilor de debit, cecuri bancare, Paypal, Webmoney, Liberty Reserve si Western Union.

Odata ce te-ai inscris, gasesti in contul tau toate informatiile de care ai nevoie pentru a nu gresi. 

Atentie!!!  Nu ai voie sa gresesti de prea multe ori pentru ca ti se poate bana permanent contul.

Trebuie sa-ti marturisesc ca, odata ce te-ai inscris, primesti si un link de afiliat, prin care poti sa-ti dezvolti o mica retea. Doar ca, vei primi bani pentru construirea retelei doar dupa ce, cinci dintre invitatii tai primesc prima plata. Prima plata se face la 3$, prin Paypal.

Aceasta este una din cele mai bune metode de a face bani pe internet prin tastare de coduri captcha. Daca te tenteaza, mergi in Megatypers.com , inregistreaza-te si ia-ti un job .

Atentie:
Inregistrarile se fac numai pe baza de recomandare.
LA INREGISTRARE ESTE CERUT UN COD. TASTEAZA CODUL 

6PCV
SI ESTI ADMIS !
Succes!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu