miercuri, 29 mai 2013

Cum sa faci bani pe net cu Yeld2me

Castiga bani pe internet cu Yeld2me



O alta metoda de a face bani pe internet este Yield2me. 
 Pe acest site poti face bani pe internet prin mai multe metode.
 Poti face bani pe net din vizualizare reclame, acesta fiind metoda fara investitie sau poti face bani pe internet investind cativa dolari pentru a castiga dividente lunare. Suma mininima pe care o poti investi este de 2 dolari.

Suma minima pe care o poti retrage este de 20 de dolari prin PayPal.


   De exemplu:
 Daca acum 30 de zile ai fi investit 2 $ intr-o actiune la acesta firma acum ai fi avut  in cont 5 $. Deci un castig de 3$ intr-o luna pentru 2 dolari investiti.

 
Daca acum 30 de zile ai fi investit 4,17 $ intr-o actiune la acesta firma acum ai fi avut  in cont 10,39 $. Deci un castig de 6.23$ intr-o luna pentru 4 dolari investiti.

 Daca acum 30 de zile ai fi investit 2,59 $ intr-o actiune la acesta firma acum ai fi avut  in cont 5.77 $. Deci un castig de 3.18$ intr-o luna pentru 2.59 dolari investiti.




 In plus  este oportunitatea ta chiar daca esti la inceput sau ai un blog nou, de a intra intr-o afacere serioasa, solida si profitabila doar cu un link de afiliat pe care il primesti dupa inscriere.
Afilierea la acest program genereaza un venit constant pe termen scurt si mediu dar diferit in functie de varianta aleasa (cu sau fara investitie). Pentru inscriere in program click pe imagini.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu