miercuri, 5 iunie 2013

Castiga bani pe internet jucandu-te online cu Code service


Bani pe net din jocuri online cu Code service

Unul din cele mai bune siteuri "paid2play" este CodesService.

Acesta este un site francez pe care castigi puncte razuind diferite imagini (lozuri) sau jucand cateva jocuri.

Nu va speriati daca nu va pricepeti la fraceza, putin ajutor din partea Google translate face minuni.

Punctele castigate le poti folosi cumparand diferite coduri pt alte site-uri sau le poti strange si la 16.000 pct dai cashout la 10 Euro

Aveti la dispozitie 20 de partide zilnice gratuite "jetoane" pe care le puteti juca la ce joc doriti, fie ca e vorba de jocurile de razuit, cele de clan sau cele speciale

Recent jocurile au fost impartite pe mai multe categorii:
Tickets: 5 jocuri de razuit la care este necesar un jeton per partida;
Speciaux: are doua jocuri, La Machine a Sous (vechiul Jackpot) - 5 jetoane pentru o partida si La Roue de Cody - 15 jetoane per partida
Extras: are doua jocuri, La Feuille Mystere - 100 jetoane per partida (in functie de noroc se pot castiga sute sau chiar mii de puncte si coduri) si La Grille - 20 jetoane per partida.

Payants: Aici gasiti jocul SuperParrain (Sau SuperReferal) la care se pot castiga foarte puncte. Aici poti intra in joc daca validezi un ServCode, iar in momentul acela esti pus pe prima pozitie la Superparain, se strang 20% din totalul punctelor care se joaca in acel moment pe site pana cand alt jucator valideaza si el un cod, intra el pe prima pozitie si te da pe cea de-a doua, apoi pe a treia, iar cand cazi si de pe asta esti eliminat, ramanand cu cate pct ai reusit sa strangi..s-a introdus o data cu versiunea 3 si o protectie de 5 minute, asta insemnand ca in acest interval nu poti fi eliminat de catre un alt jucator.

Mises si Clan:

Pentru a putea juca jocurile de clan trebuie sa va alaturati unui clan ..in fiecare saptamana se organizeaza cupa clanurilor, care tine de duminica seara pana urmatoarea duminica seara, iar primele 50 de clanuri clasate primesc un anumit nr de Serv-Points care se impart la membrii clanului in functie de contributia fiecaruia la castig.

daca prindeti podiumul cu clanul dvs castigatii o gramada de puncte. De exemplu intr-un clan sunt 10 persoane. pentru locul 1 primiti 170 000 de Servpoints, adica 17.000 la fiecare membru al clanului = ceva mai mult de 10Euro

Daca nu aveti suficient timp la dispozitie, va puteti crea propriul clan si, jucand de unul singur, puteti prinde foarte usor un loc in primele 50 clanuri ca sa luati saptamanal 500 ServPoints.

Site-ul are si in sitem VIP pt membri, cand te inscrii pornesti de la VIP 0 si poti ajunge pana la VIP19 pt a creste in nivel vip nu trebuie decat sa fii activ zilnic pe site sau sa validezi ceva ServCode-uri.Cand treci la urmatorul nivel vip primesti un premiu din partea site-ului. Avantajele pt fiecare nivel sunt din ce in ce mai mari.

ServCode-urile sunt niste coduri pe care le poti valida pe site pt a obtine un numar suplimentar de partide de joc sau pentru a participa la diferite jocuri speciale.



Pentru un plus de cateva puncte, puteti intra zilnic la " Bonus" --> "Cliks Remuneres" si sunt acolo cateva reclame tip PTC de vizionat.

Veti vedea ca jocurile sunt foarte distractive si relaxante.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu