luni, 3 iunie 2013

Cum sa faci bani pe net cu Adf.ly





       Vezi cum poti sa faci bani pe net din scurtare de link-uri cu Adf.ly. Aceasta este cea mai simpla si sigura metoda de a castiga un venit suplimentar in timpul liber de acasa. Nu se pierde mult timp, nu se investeste nimic, este gratis si foarte usor de utilizat.
 

    
       Incepe de astazi sa faci primii bani pe internet , usor si simplu , cu adfly .
Adf.ly este un program (site) de scurtat link-uri cu care se pot face foarte usor bani.pe internet

       Poti sa poti sa scurtezi linkurile postate pe siteurile de socializare gen facebook, twiter, google etc. iar pentru fiecare accesare a linkui respectiv vei castiga bani pe internet.

       La fiecare accesare a link-ului vei fi platit cu 0,005 -0,0005 in functie de tara de unde vin clickurile. De aici incolo totul depinde de tine, unde, pe ce forumuri iti postezi link-ul, daca il folosesti pe site-uri de socialiare, pe mess, etc. Daca postezi bine link-urile bani o sa iti vina si nu mai este nevoie de implicarea ta.

       Poti sa retragi banii odata ce ai acumulat 10 dolari . Este foarte simplu , fati un cont gratuit paypal si o sa primesti banii la sfarsitul fiecarei luni.

        Pentru ca castigurile sa fie mai mari va recomand trafic de afara , se pot castiga si 3 -4 euro pe mia de afisari , pentru trafic de afara.

La "Tools" gasesti alte moduri prin care poti castiga bani, iar pt cei care nu vor sa scurteze link-uri sau nu au nevoie sa scurteze link-uri au optiunea "Easy Link" aici este "scurtata" adresa de la google iar la fiecare accesare vei fi platit 


In plus puteti sa obtineti si trafic pentru site-urile dvs 5$ pentru 10000 de vizite,




0 comentarii:

Trimiteți un comentariu