luni, 10 iunie 2013

Uinvest. Faci bani pe net investind in afaceri reale

Uinvest este o platforma cu ajutorului caruia cumperi actiuni la diferite afaceri reale.


Get Adobe Flash player                       Procedeul este simplu: îţi cumperi acţiuni la diverse companii și apoi colectezi dividende lunare. Totul se face online. Poţi investi de la câteva zeci de dolari până la mii sau sute de mii de dolari. Acţiunile le poţi vinde oricând dorești şi îţi recuperezi investiţia. Riscul la care te expui este minim deoarece Uinvest analizează amănunțit fiecare companie în care investești și nu acceptă decât companii serioase, cu afaceri profitabile și verificabile. În plus câştigi un procent din ce investesc cei cărora le-ai recomandat sistemul şi devin afiliații tăi.

Totusi ca in ori ce afacere fie ea pe internet sau in viata de zi cu zi exista si riscuri. Asa ca nu uitati sa investiti doar ce va permiteti sa pierdeti. Riscul e minim dar vorba aceea nu sti cand pica un meteorit si pe Uinvest.


Cu o investitie de 3000-5000 $ în acţiuni, vei avea câştiguri lunare mai mari decât salariul mediu pe economie, fără să mergi practic la un job!

Uinvest este o platformă online de crowdfunding ce acţionează ca un mediator financiar între companii care doresc finanțare şi investitori dispuși să investească în acestea. Fondată în 2007, Uinvest are acum peste 40 de angajaţi, un birou în Ucraina (Kiev) şi altul în SUA (Beverly Hills, California). Uinvest este înregistrată şi în California, cu numărul C3385516.


               Uinvest are o cifră de afaceri lunară de peste 5.000.000$, colaborând în prezent cu peste 50.000 de membri înregistraţi. Uinvest folosește banii investitorilor de orice naționalitate, pentru a împrumuta fonduri tuturor companiilor sau afacerilor care pot demonstra că sunt profitabile sau celor care doresc să-și înceapă activitatea, dar au un plan de afaceri dovedit a fi profitabil.


       Uinvest permite potenţialilor investitori să devină acţionari într-o afacere foarte uşor, doar prin câteva click-uri. Investitorii pot analiza afacerile, pot interacţiona cu alţi investitori, pot să cumpere şi să vândă acţiuni, ba chiar să ia decizii manageriale. Toate acestea online, în timp real!


      Cea mai importantă preocupare a Uinvest pentru investitorii online este să lucreze cu parteneri de încredere, într-o piaţă globală și să identifice oportunităţi de afaceri profitabile, iar în același timp să asigure securitatea fondurilor tuturor celor implicați.


Concret Uinvest caută diverse proiecte de afaceri Europene, dar şi internaţionale, care doresc finanțare (vezi Proiectul GUN). Aceste proiecte de afaceri pot avea domenii de activitate din categorii precum: bunuri de consum, facilităţi de producţie, echipamente industriale, restaurante, hoteluri, mall-uri, benzinării, etc. Prin intermediul celor de la Uinvest, noi, investitorii, putem cumpăra unități de fond (acţiuni) de la aceste companii, iar de pe urma acestora primim un câştig lunar (dividende). Pe siteul companiei sunt descrise aceste proiecte de afaceri, preţul fiecărei acţiuni şi câștigul lunar pentru fiecare proiect în parte.





De exemplu, cea mai ieftină acţiune o poţi cumpăra cu 11$ (preţ iniţial) şi îţi aduce un câştig lunar net de 0,9$ (proiectul Bungalow).


Get Adobe Flash player
Cea mai scumpă acţiune aparţine unei companii producătoare de panouri PVC, unde preţul iniţial este de 3100$, iar câştigul lunar net este de 587,7$. Poţi cumpăra mai multe acţiuni, de la mai multe proiecte, în acelaşi timp, în funcţie de banii pe care vrei să îi investeşti. De asemenea, le poţi şi vinde oricând doreşti, cu aproximativ acelaşi preţ ca cel de achiziţie (în general preţul acţiunilor creşte, în funcţie de cerinţa pieţii, astfel încât la vânzare ai toate şansele să obţii un profit suplimentar).



             Acel venit lunar îl primeşti atât cât ţine perioada de investiţie (vezi Investment period la fiecare proiect în parte), urmând ca apoi să vinzi acţiunile către companiile de la care le-ai luat iniţial, iar acestea le vor cumpăra automat.


            Pentru tot ceea ce ne oferă, compania Uinvest îşi rezervă dreptul de a încasa 10% din câştigul lunar obţinut de fiecare investitor. Este un procent rezonabil având în vedere că ei se ocupă de intermediere, de verificări, negocieri, contracte, trimit prin poştă certificatele de acţionar, etc.

           Uinvest are şi un program de afiliere. Dacă recomanzi afacerea şi altor persoane care apoi se înscriu de pe linkul tău de afiliat şi investesc, vei primi un comision între 4 și 20%, în funcţie de activitatea afiliaților tăi. Atunci când afiliații investesc bani în Uinvest (cu excepția câștigurilor reinvestite), procentul comisionului crește gradual, iar când aceștia retrag bani din Uinvest (cu excepția dividendelor lunare), procentul comisionului scade. Acești bani din comisioane pot fi investiți în acțiuni sau se pot retrage.


Pentru inscriere apasa pe bannerul de mai sus:


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu